10

Full fart och nya skotrar

Säsongen är i full gång här hos oss på Sälens skotersafari och på Sälens skoteruthyrning. Snöförhållandet är kanonbra och lederna prepareras nästan varje dag. Inför den här säsongen har vi tagit in en ny skotermodell som heter Ski-Doo 900 ACE. Kom ihåg att ringa och boka din hyrskoter eller din plats på skotersafari i Sälen innan du kommer. Ring oss direkt på 0280 203 98 eller skicka ett mail till info@skotersafari.nu 


Ski-Doo Renegade Adrenaline 900 ACE

Med ett sofistikerat, robust stötdämparpaketet, en mängd race-inspirerade funktioner och den kapabla och komfortabla rMotion-bakfjädringen, är Renegade X top-of-the-line bland Ski-Doo ledorienterade crossovermodeller för 2014.

900-etec

Inget är omöjligt. Nypreparerade leder. Orörd pudersnö. Renegade är byggd för förare som vill ha allt. Baserad på det lätta men starka REV-XP-chassit reagerar den otroligt lyhört, både på leden och i terrängen. Dessa smidiga prestandaskotrar har längre drivband och högre styre för att överbrygga gupp och tackla djup pudersnö. I kombination med en otrolig bränsleekonomi är Renegade en snöskoter särskilt designad för att ta dig vart som helst.