Grupp- och konferens

Vi ordnar ofta arrangemang för större grupper eller konferenser och detta är alltid mycket omtyckt. Gör en heldag tillsammans och upplev fjällen på ett nytt och roligt sätt! Minsta bokning för att köra i egen grupp med egen guide är 5 skotrar.

Heldagstur

Heldagstur

Här åker vi tillsammans på en längre heldagstur och äter lunch tillsammans under turens gång. Här får ni chansen att färdas genom en varierande terräng och verkligen prova på att köra snöskoter. På denna tur rekommenderar vi en person per skoter pga att det är en lång tur med mycket skoterkörning.

– Pris 2100 kr/skoter (lunch tillkommer)

Halvdagstur

Halvdagstur

På denna tur tar vi er till en våffelstuga på fjället där den som vill kan köpa fika/lunch. Vi njuter av den vackra fjällvärlden och förhoppningsvis även av solen. Turen tar ca 3,5 timmar.

– Pris 1700 kr/skoter

Kombitur med skoter och hundspann

Kombitur med skoter och hundspann

Nu har ni chansen att prova både hundspann och snöskoter på samma dag!. Vi delar upp gruppen i två delar där den ena åker hundspann och den andra åker snöskoter och sedan byter man så att alla får prova båda färdsätten. Ett mycket trevligt konferens arrangemang. Turen tar ca 1,5 timme. Minsta antalet personer på denna tur 14 st.

– Pris från 1395 kr/person

Förmiddags- eller eftermiddagstur

Detta är en lite längre skotersafari tur som vi kör förmiddag eller eftermiddag. Förmiddagsturen går kl 09:00 – 11:30 och eftermiddagsturen kl 14:00 – 16:30. Denna tur visar upp fjället i hela sin prakt så glöm inte kameran hemma!

– Pris 1300 kr/skoter

Helhetslösning med boende, konferens, mat osv.

Behöver du hjälp med en totallösning för din konferens, kongress, event eller företagsresa? Då rekommenderar vi att du kontakter vår samarbetspartner Fjällkonferens. Telefon 0280-207 00 eller via hemsidan: www.fjallkonferens.se