Skotersafari

Sälens Snöskotersafari finns vid Högfjällsgården/Appetito mitt emellan Lindvallen & Högfjällshotellet, för att du snabbt ska ta dig med skoter ut på fjället. Vi samlas ca 15 minuter innan avfärd för att prova ut hjälm samt om du behöver låna skoteroverall & skor så finns det. Självklart fungerar egna skidkläder och rejäla vinterskor. Handskar är ett måste som du tar med! Innan avfärd går din guide igenom skoterns funktion och körteknik samt viktiga saker att tänka på under färden upp på det fantastiska fjället. Man kan sitta max 2 personer per skoter – säg gärna till vid bokningen om hur många ni är på turen och om du har mindre barn kan de sitta i en pulka som du drar efter skotern. För de allra minsta rekommenderas att sitta tillsammans med en vuxen i pulka – ta gärna med extra varm filt för att hålla barnen varma! Kyliga dagar -15 och mer rekommenderar vi att man inte tar med små barn.

 

NYHET! SNÖSKOTERTRANSFER FRÅN SCANDINAVIAN MOUNTAIN AIRPORT

Vill du uppleva en unik transfer från den nya flygplatsen i Sälen kan snöskoter vara ett alternativ. Snöskotrarna står och väntar på dig och ditt sällskap när du landar på flygplatsen. Skoteroveraller och hjälmar ingår i alla turer och bagaget kör vi direkt till ditt boende. Vill du lämna Sälenfjällen på ett äventyrligt sätt går det också att boka skotertransfer till flygplatsen när du ska flyga hem igen. Kontakta oss för mer information och bokning.

Typ av turDagar och tiderPris
1,5 timmeAlla dagar - 10:00, 12:00, 14:00
950 kr/skoter
2,5 timmeTisdag 09:00-11:30 eller Torsdag 14:0016:30
Övriga dagar enligt ök.
1500 kr/skoter
3,5 timmeAlla dagar, minsta antal är 5 skotrar1900 kr/skoter
Heldagstur (ca 5,5 tim)Alla dagar, minst 5 skotrar2500 kr/skoter
Kvällstur med middag
(middag tillkommer)
Körs enligt överenskommelse minimum 15 pers950 kr/skoter
FlygplatstransferAlla dagarKontakta oss

– våra längre turer kan man boka om man är en grupp på minst 5 skotrar.
– max 2 personer på varje skoter.
– minimiålder för att köra skoter är 16 år med förarbevis eller körkort.

 

SJÄLVRISKER

Vid större skada på skotern utgår en självrisk på 10000 kr, vid mindre skador betalas faktisk kostnad för reservdelar + arbetskostnad. Självrisk vid personskada är 5000 kr. Dessa självrisker betalas av hyrestagaren.

Du hittar våra bokningsvillkor här!